Matematik

vektorer b

11. august 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke hvad skal sætte ind for at  Vinkelberegne

Vedhæftet fil: vektorer.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. august 2018 af StoreNord

Du skal dividere prik-produktet med vektorernes længder, som du har beregnet til 4,12 og 8.
Forøvrigt har du beregnet |b| forkert.


Svar #2
11. august 2018 af hannah9 (Slettet)

8,06 ik?


Svar #3
11. august 2018 af hannah9 (Slettet)

så divder med-9 og plus 4,12 og 8,06?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. august 2018 af StoreNord

-9/4,12/8,06    giver cosinus, ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. august 2018 af ringstedLC

#0: Du skal generelt være mere korrekt med din notation og tegnsætning, fx:

\vec b=\binom{7}{-4}\;,\;\left | \vec b \right |=\sqrt{7^2+(-4)^2}=\sqrt{65}

Se iøvrigt: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1842864


Skriv et svar til: vektorer b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.