Matematik

Matematisk symbolsprog

19. august 2018 af anonym000 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvis jeg vil skrive at funktionsfølgen

\{x_n \}_{n=1}^\infty

ikke har en endelig grænsværdi

\lim_{n \rightarrow \infty} \{x_n \}_{n=1}^\infty

Hvordan gøre jeg dette kun ved at brug symbolsprog?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2018 af guuoo2 (Slettet)

\nexists\;a\in\mathbb{R}\ \;\forall\varepsilon>0\ \exists N>0\ \forall n>0\ (n>N\Rightarrow|x_n-a|<\varepsilon)


Svar #2
19. august 2018 af anonym000

Ah, ja. man kan selvfølgelig bruge selve definitionen af konvergens. 

tak.

guuoo2, studerer du mat på ku?

- - -

...............


Skriv et svar til: Matematisk symbolsprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.