Matematik

Vektorer

19. august 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad fortæller resultatet  om vinklen mellem de to vektorer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2018 af StoreNord

At de ikke står vinkelret på hinanden.


Svar #2
19. august 2018 af Sarah3310 (Slettet)

fordi det ikke giver 0??


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2018 af Festino

Når skalarproduktet er negativt, er vinklen mellem de to vektorer stump. Hvis det havde været positivt, havde vinklen været spids.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2018 af mathon

                 \small \begin{array}{lcl} \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}>0 & \Leftrightarrow &\textup{v er spids} \\\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=0 & \Leftrightarrow& \textup{v er 90}\degree\\ \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}<0 & \Leftrightarrow& \textup{v er stump} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2018 af StoreNord

Så blev jeg også lidt klogere.
Skærmbillede fra 2018-08-19 21-47-46.png


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.