Matematik

Beregn mulige skæringspunkter mellem følgende:

25. august 2018 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej nogen der kan hjælpe med disse opgaver?

Vedhæftet fil: opg 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2018 af ringstedLC

Tag et billede istedet for, bøvlet med docx og pdf


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2018 af StoreNord

a)    Linjens ligning:              0x+y=5
        x-aksens ligning:           y=0      som indsættes i   0x+y=5  ⇒  0=5   altså ingen løsning

        y-aksens ligning:           x=0      som indsættes i   0x+y=5  ⇒   y=5  ∧  x=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2018 af StoreNord

b)    Linjens ligning:      -10x+3y=30
                                       x=0   ⇒   ?
                                       y=0   ⇒   ?


Skriv et svar til: Beregn mulige skæringspunkter mellem følgende:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.