Matematik

Vektor opgave 1

26. august 2018 af Madsiso (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa nogen der kan hjælp mig med at løse denne opgave tak? :) vedhæftet:)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2018 af mathon

           \small \left | \overrightarrow{b} \right |=\sqrt{1^2+(-4)^2}=\sqrt{17}?\small \left | \overrightarrow{b} \right |=\sqrt{(-4)^2+1^2}=\sqrt{17}

           \small \left | \overrightarrow{b} \right |\cdot \cos(v)=-4

           \small \sqrt{17}\cdot \cos(v)=-4

           \small v=\cos^{-1}\left (\frac{-4}{\sqrt{17}} \right )=165.96\degree

           \small \begin{pmatrix} -4\\1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} \sqrt{17}\cdot \cos(165.96\degree)\\ \sqrt{17}\cdot \sin(165.96\degree) \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Vektor opgave 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.