Matematik

Hvor mange procent er ugelønnen i praktikperioderne steget.

04. september 2018 af A2360 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hjælp til 1.6
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2018 af mathon

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2018 af mathon

1.6

                         \small \begin{array}{lccl} \textup{l\o stigning i praktikuger fra 1. til 4 uddannelses\aa r:}&2627-1581&=&1046\\ \textup{relativ stigning:}&\; \frac{1046}{1581}&=&0.662\\ \textup{relativ stigning i pct.:}&\; \frac{1046}{1581}\cdot 100\%&=&66.2\% \end{array}


Skriv et svar til: Hvor mange procent er ugelønnen i praktikperioderne steget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.