Matematik

Procent

06. september 2018 af arli0045 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad skal jeg gøre hvis spøgsmålen er: Begren, hvor mange procent de spare ved at købe et sæt?

1 sæt (Kost og sneskvol):  189,00kr 

Normal pris:

Snekvol =129,00 kr

Kost = 109,00 kr 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2018 af SelmaWho (Slettet)


Først finder du den samlede normale pris
129+109=238

Så finder du forskellen
238-189=49

Så dividerer du forskellen med den normale pris
49/238=0.2

Og ganfer det med 100 så du har det i procent
0.2*100%=20%


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.