Matematik

Beregn skydesejl c

06. september 2018 af arli0045 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

A= 36 cm

b= 48cm

men hvad er c, Er i sød at forklare hvordan man løser den??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2018 af frodi98

Hej arli0045 

Det er nok nødvendigt med lidt mere forklaring, før vi kan hjælpe med opgaven, da det er svært at gennemskue hvad "c" beskriver. 

Har I med retvinklede trekanter at gøre, er det dog sandsynligt, at I skal bruge pythagoras, der siger at

a2 + b2= c2

Hvor c så ville være den lange side (hypotenusen) i trekanten. 


Skriv et svar til: Beregn skydesejl c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.