Matematik
Parabler
09. september 2018 af
Holmo123
-
Niveau: B-niveau
To funktioner f og g er givet ved f(x)=x2-7x+16 og g(x)=x+1
Bestem f(8)
Grafen for f er en parabel
Bestem prablens toppunkt
Løs ligningen f(x)=g(x)
Svar #1
09. september 2018 af guuoo2 (Slettet)
#0Bestem f(8)
Samme som https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1844088
Skriv et svar til: Parabler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
