Fransk

Etre og avoir - definition

10. september 2018 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa, er der ikke nogle der kan forklare brugen af etre og avoir i le present?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2018 af jbmm (Slettet)

être = at være (dansk nutid = jeg/du/han/vi/I/de er)
avoir = at have (dansk nutid = jeg/du/han/vi/I/de har)


Skriv et svar til: Etre og avoir - definition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.