Matematik

Hej nogen der kan hjælpe?

18. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En lineær funktion f er bestemt ved f(x)-2x+1
Det oplyses, at graferne for to lineære funktioner står vinkelret på hinanden, hvis produktet af deres hældningskoefficienter giver -1.

a) Bestem hældningskoefficienten for en lineær funktion, hvis graf står vinkelret på grafen for f.

b) Tegn grafen for den lineære funktion, hvis graf står vinkelret på f og går gennem punktet (2,4).


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2018 af mathon

                \small \small \begin{array}{llll} \textup{h\ae ldningskoefficient }\perp\textup{ p\aa \ y = -2x+1}&&a=\frac{1}{2}\\ \textup{h\ae ldningskoefficient }\frac{1}{2}\textup{ gennem (2,4)}&&y=\frac{1}{2}x+3 \end{array}


Svar #2
18. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

hvad giver det så?? forstår det slet ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2018 af mathon2 (Slettet)

Vedhæftet fil:Opgave a.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2018 af mathon2 (Slettet)

Vedhæftet fil:Opgave b.PNG

Skriv et svar til: Hej nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.