Matematik

Beregn nulpunktet for f(x) = x^3+2*x-20

25. september 2018 af matematikidiott (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey, skal Beregne nulpunktet for f(x) = x^3+2*x-20

men kan ikke finde ud af det.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2018 af swpply (Slettet)

Brug solve funktionen i dit yndlings CAS-værktøj da tredjegradsligningen

                                  x^3 + 2x - 20 = 0

ikke har nogen udpræget pæn eksakt/analytisk løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2018 af SuneChr

........... og det har 3. grads ligningen ikke, fordi ingen af heltallene
± 1,  ± 2,  ± 4,  ± 5,  ± 10  eller  ± 20
er rødder.


Skriv et svar til: Beregn nulpunktet for f(x) = x^3+2*x-20

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.