Matematik
ol moms diagram valuta
26. september 2018 af
shain
-
Niveau: 9. klasse
Har hjælp til nogen opgaver billed er vedhæftet
opgaver fra og med 1.2 til og med 1.4
Når man skal lave et diagram som viser fordelingen cirkel diagram passende i denne opgave?
100 %= 360 grader
1%= 3,6 grader Jeg skal først lave tallene om til procent og derefter gange med 3,6
så man får antal grader i cirklen?
595 kr svarer til omkring 67 pund tar beløb o kr. deler med kursen 8,81
1.3 mit svar 18 pund er med moms for at finde uden moms divider 18 med 1,20? 15 pund for finde moms 0,2× 18= 3 pund 3/18*100= 16%?? er i tvivl om det rigtig
1.4 For at finde kursen 32/3,5*100= 914 kr.
Håber nogen der kan hjælpe specielt i opgave 1.3
opgaver fra og med 1.2 til og med 1.4
Når man skal lave et diagram som viser fordelingen cirkel diagram passende i denne opgave?
100 %= 360 grader
1%= 3,6 grader Jeg skal først lave tallene om til procent og derefter gange med 3,6
så man får antal grader i cirklen?
595 kr svarer til omkring 67 pund tar beløb o kr. deler med kursen 8,81
1.3 mit svar 18 pund er med moms for at finde uden moms divider 18 med 1,20? 15 pund for finde moms 0,2× 18= 3 pund 3/18*100= 16%?? er i tvivl om det rigtig
1.4 For at finde kursen 32/3,5*100= 914 kr.
Håber nogen der kan hjælpe specielt i opgave 1.3
Vedhæftet fil: Screenshot_20180926-105320.png
Skriv et svar til: ol moms diagram valuta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
