Matematik

TRIGONOMETRI

26. september 2018 af halløjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, please nogle der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2018 af mathon

\small \textup{arealformel:}

                    \small \begin{array} {lrclcc}&T&=&\tfrac{1}{2}\cdot \left | BC \right |\cdot \left | AC \right |\\ &24&=&\tfrac{1}{2}\cdot 6\cdot \left | AC \right | \\ &\left | AC \right |&=&\tfrac{24}{3}&=&8 \end{array}                  


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2018 af mathon

                    \small \left | AB \right |^2=\left | BC \right |^2+\left | AC \right |^2

                    \small \left | AB \right |=\sqrt{\left | BC \right |^2+\left | AC \right |^2}


Svar #4
26. september 2018 af halløjjjjj (Slettet)

tak


Skriv et svar til: TRIGONOMETRI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.