Matematik

Areal

01. oktober 2018 af Nadineardini (Slettet) - Niveau: 8. klasse

til en bordtenniskamp skal spillepladen være 12m x 6m

???


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

Arealet af et rektangel er produktet af sidelængderne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2018 af PeterValberg

\text{Areal}=\text{l\oe ngde}\cdot\text{bredde}=12\,\text{m}\cdot 6\,\text{m}=.....\,\text{m}^2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.