Matematik

Hjælp til beregning - gået i stå

01. oktober 2018 af Haider7 - Niveau: B-niveau

Det forventes, at ultimo lageret af fødevarer i hver periode er lig med 14% af vareforbruget i næste periode.

Hvordan beregner jeg vareforbruget for næste periode? Se vedhæftet tabel.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2018 af mathon

 Vareforbruget i følgende periode:    

                                                            \small V_{f\o l}=\frac{V_{ult}}{0.14}


Svar #2
01. oktober 2018 af Haider7

og hvad vil vareforbruget så eksempelvis være i 2. halvår 2019?


Svar #3
01. oktober 2018 af Haider7

vareforbruget må jo i 2.halvår være:

Fødevare: 60.000-18.000 = 42.000

Ergo ultimo lager for fødevarer i 1.halvår må være:

0,14*42.000 = 5.880 (ultimo lager fødevarer) i 1.halvår?


Svar #4
01. oktober 2018 af Haider7

Eller

varelager ultimo/0,14 = 5880/0,14 = 42.000 ( vareforbruger i næste periode) som jeg også fandt frem til 


Svar #5
01. oktober 2018 af Haider7

#1

 Vareforbruget i følgende periode:    

                                                            \small V_{f\o l}=\frac{V_{ult}}{0.14}

Hey mathon kan du måske tjekke mine beregninger i en anden tråd jeg har oprettet.


Skriv et svar til: Hjælp til beregning - gået i stå

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.