Matematik

Opstil en ligning, der kan bruges til at bestemme førstekoordinaten til grafens skæringspunkt

02. oktober 2018 af Zhuff (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Studieportalen

Hvordan kan jeg løse opgave 4, a og b?

Tak for din tid

Mvh Zhuff


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2018 af mathon

                                         \small 2x+5=y=-3x+12


Svar #2
02. oktober 2018 af Zhuff (Slettet)

Tusind tak Mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2018 af mathon

                    \small sol\! ve(2x+5=-3x+12,x)


Skriv et svar til: Opstil en ligning, der kan bruges til at bestemme førstekoordinaten til grafens skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.