Matematik

Gør rede for, at x 0 er en løsning til ligningen x (2x 8) 0 og bestem den anden løsning.

02. oktober 2018 af Emiliesmedemark (Slettet) - Niveau: B-niveau

Gør rede for, at x 0 er en løsning til ligningen x (2x 8) 0 og bestem den anden løsning. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2018 af Mathias7878

Kan du ikke tage et billede af opgaven og lægge det ind? 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2018 af peter lind

skriv ordenligt. Hvad er x 0 og hvad betyder x (2x 8) 0

Sæt den pågældende værdi for x ind i ligningen og vis at resultatet er 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2018 af PeterValberg

Gad vide, om spørger ikke mener:

Gør rede for, at x = 0 er en løsning til ligningen x(2x + 8) = 0 eller x(2x - 8) = 0 

#0 hvis dette er tilfældet, så benyt da "nulreglen", der kort siger, at produktet
     af to tal er lig med nul, hvis bare det ene af tallene er lig med nul.
     se eventuelt dette < LINK >
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
02. oktober 2018 af Emiliesmedemark (Slettet)

Det er kopiret fra opgaven og er præcis det der står, desværre


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2018 af PeterValberg

Gør rede for, at x 0 er en løsning til ligningen x (2x 8) 0 og bestem den anden løsning

Hvis det er sådan din opgaveformulering ser ud, - altså uden plus, minus, lighedstegn eller lignende,
og uden yderligere oplysninger, så er det "op af bakke" med hensyn til at løse opgaven.
Du kan eventuelt antage, at der står noget i stil med:

Gør rede for, at x = 0 er en løsning til ligningen x(2x + 8) = 0 ......

og løse opgaven, eller du kan undlade at løse opgaven og spørge din lærer næste gang.
Man har vel, som elev, krav på opgaver, hvor hele teksten faktisk er tilstede og kan læses ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Gør rede for, at x 0 er en løsning til ligningen x (2x 8) 0 og bestem den anden løsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.