Matematik

isoler d

04. oktober 2018 af mi28 - Niveau: B-niveau

hej hjælp pls.

isoler d i R=(4*p)/ (pi*d^2) * l

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2018 af mathon

               \small \small \small d=\sqrt{\frac{4\cdot \varrho\cdot L }{\pi \cdot R}}


Svar #2
06. oktober 2018 af mi28

tak


Skriv et svar til: isoler d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.