Matematik

Sandsynlighed:

04. oktober 2018 af Davis2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmes sandsynligheden ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2018 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2018 af swpply (Slettet)

\begin{align*} \text{Pr}(X>25\,\text{dage}) &= \frac{1}{\sqrt{128\pi}}\int_{25}^\infty e^{-\frac{(x-19)^2}{128}}dx \\ &\approx 0.22663\end{align*}


Skriv et svar til: Sandsynlighed:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.