Matematik

Finde ud af hvor stort beløb de kan låne for hvis...

05. oktober 2018 af Asgergl (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej jeg sidder her med fs10 - maj 2012

Jeg har et kæmpe problem med opgave 3.5. Jeg kan på ingen måde finde en formel eller noget andet, og jeg forstår ikke hvordan man kan regne den ud. Jeg har prøvet mange forskellige muligheder og har nu siddet med den i 2 timer, så derfor beder jeg om hjælp her.

opgaven lyder:

Isabella og Christian kan kun betale 700 kr. om måneden i 12 måneder                                                           Undersøg, hvor stort et beløb Isabella og Christian kan låne for, når renten er 2,12% pr. måned og når beløbet skal tilbage betales på 12 måneder.

Håber nogen kan hjælpe, tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{g\ae ldsformlen:}}

               \small G=y\cdot \frac{1-(1+r)^{-n}}{r}

               \small G=700\cdot \frac{1-1.0212^{-12}}{0.0212}


Svar #2
05. oktober 2018 af Asgergl (Slettet)

tusind tak for hjælpen :))


Skriv et svar til: Finde ud af hvor stort beløb de kan låne for hvis...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.