Kemi

pH

16. oktober 2018 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan beregner man pH i 0,01 M NH^3 Opløsning. Og vi ved at ammoniumionen har en pka værdi på 4,75. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2018 af guzbak

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1855143

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Svar #2
16. oktober 2018 af hellokitty3

Det forstod jeg ikke faktisk 

er der en bedre forklaring 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2018 af mathon

                \small pH=7+\tfrac{1}{2}\left ( pk_a+\log(c_b) \right )

                \small pH=7+\tfrac{1}{2}\left ( 4.75+\log(0.01) \right )


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.