Matematik

vektor

24. oktober 2018 af halløjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg denne opgave?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2018 af Larsdk4 (Slettet)

Har du selv et bud ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2018 af AMelev

a) Bestem koordinatsættet for AB.

areal = |det(AB,a)|

 b) Benyt projektionsformlen


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. oktober 2018 af peter lind

a) Areal = det(AB,a)

b)  (AB·a)a/a2


Svar #5
24. oktober 2018 af halløjjjjj (Slettet)

tak, men forstår ikke hvordan jeg skal beregne A og B samt vektor. altså hvordan skal jeg inddrage dem??


Brugbart svar (1)

Svar #6
24. oktober 2018 af peter lind

AB = OB-OA


Svar #7
24. oktober 2018 af halløjjjjj (Slettet)

tak igen men hvordan bruger jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. oktober 2018 af ringstedLC

Du udregner en vektor fra A til B, ved at sige: Hvor skal jeg hen og hvor kommer jeg fra?

Svaret er: Du skal til B. Du kommer fra A:

\begin{align*} \overrightarrow{AB} &= \binom{5}{10}-\binom{20}{5} \\ \overrightarrow{AB} &= \binom{5-20}{10-5} \\ \overrightarrow{AB} &= \binom{?}{?} \\ \end{align*}


Svar #9
24. oktober 2018 af halløjjjjj (Slettet)

okay nu forstår jeg tusind tak


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.