Matematik

Hvordan løser jeg f(x)=g(x) ved grafisk aflæsning?

04. november 2018 af volkanyilmaz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs ligningen f(x)=g(x) ved grafisk aflæsning

Har forsøgt at søge gennem internettet men kunne intet finde... Har uploaded grafen. 

tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2018 af mathon

Du skal aflæse skæringspunkternes førstekoordinater.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2018 af AMelev

Hvis du søger på grafisk løsning af ligninger, får du en masse (mere eller mindre gode) hits.

Se fx denne. Eksemplet er ganske vist med to lineære funktioner, men princippet er det samme for alle funktioner - der kan bare være flere løsninger.


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg f(x)=g(x) ved grafisk aflæsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.