Kemi

Hvordan beregner jeg koncentration af Ag+ i følgende opgave? HJÆLP!

05. november 2018 af sansas - Niveau: Universitet/Videregående

Det er nu 2 eller 3. gang jeg laver det her opslag, da jeg ikke får respons, og jeg har virkelig brug for hjælp til den opgave. 

Hele opgaven er vedhæftet her: https://imgur.com/a/zqcv4Km

Jeg har problemer med delopgave d. 

Hvad jeg har lavet indtil videre er følgende: 

K=[Ag(NH3)2+]/[Ag+][NH3]2

Og Koncentration af [NH3]=0,2 M

Fortyndingen er 1/20 altså 1 ml AgNO3 ttil 19 ml. 

[Ag(NO3)]=0,01 M 

(1/20)*0,01 =0,0005 M 

Jeg ved ikke hvordan jeg går videre med opgaven, og skal beregne koncentrationen af [Ag+]

Håber en kan hjælpe mig videre. Tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2018 af mathon

korresponderer:
                              https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1859761


Svar #2
05. november 2018 af sansas

Har svaret tilbage i den anden tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2018 af sisus

n: stofmængde (opgivet i mol)

V: volumen (opgivet i L eller mL)

du finder bare de tal der er opgivet i følgende enhed

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: Hvordan beregner jeg koncentration af Ag+ i følgende opgave? HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.