Matematik

Ligning ???

06. november 2018 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Hej, er der der nogle der kan hjælpe med dette, det haster enormt!!:/


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2018 af StoreNord

Udregn parenteserne og gang med 4 på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2018 af StoreNord

I a) får jeg  x=-1/3
I b1) får jeg a=9


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2018 af AMelev


a) og b) Gør som anvist i #1. Reducer og løs lignigen mht x
c) Gør som anvist i #1. Reducer, indsæt x = 1, og løs ligningen mht a.

Tjek med dit CAS-værktøj.


Skriv et svar til: Ligning ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.