Kemi

ligevægt

06. november 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp til denne opagve 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2018 af mathon

                          \begin{array}{rcllrcllrcl} \textup{lige\ae gtsbr\o k:}&&\frac{(0.01764+2x)^2}{(0.00600-x)\cdot (0.00313-x)}=54,4\qquad x>0\; \; \wedge\; \; x<0.00313\\\\&x&=\quad0.001433\\\\ \left [ H_2 \right ]&=&(0.00600-0.001433)=0.004567\; M\\\\ \left [ I_2 \right ]&=&(0.00313-0.001433)=0.001697\; M\\\\ \left [ HI \right ]&=&(0.01767+2\cdot 0.001433)=0.020535\; M \end{array}


Skriv et svar til: ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.