Matematik

Potenser og rødder

09. november 2018 af GHJ789 - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle der har nogle gode, og let forståelige noter, om potenser og rødder i matematik? jeg har pt om regneregler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2018 af AMelev

Er det noget som dette, du efterlyser?


Svar #3
10. november 2018 af GHJ789

Jeg efterlyser mere noget om, hvordan man opløfter eksempelvis en brøk i en brøk osv.

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2018 af AMelev

a^{\frac{p}{q}}=\sqrt[q]{a^p}=(\sqrt[q]{a})^p iflg. det udvidede potensbegreb og

\left ({\frac{t}{n}} \right )^x=\frac{t^x}{n^x} iflg. regnereglerne.

Kombiner de to.


Skriv et svar til: Potenser og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.