Matematik

Sandsynlighed

09. november kl. 17:45 af 100100 - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner man at sandsynligheden ikke sker? (vedhæftet opgave)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november kl. 18:10 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november kl. 18:10 af peter lind

1 - sandsynligheden for gevinst


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november kl. 20:41 af AMelev

#0 P(ikke A) = 1 (100%) - P(A) uanset, hvilken hændelse A står for.

Hvis sandsynligheden for hvid jul er 10%, er chancen/riskoen for ikke-hvid jul 90%.

Hvis du havde renet gevinstchancen ud i %, tror jeg ikke, du havde været i tvivl :).


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.