Matematik

Trigonometri

11. november 2018 af lærlektien (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej , jeg kan ikke finde ud af at løse denne, kan en hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2018 af ringstedLC

\begin{align*} A &= \tan^{-1}\left ( \frac{0.5446}{0.8357} \right ) \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. november 2018 af AMelev

Da vinklen er placeret på denne måde i en enhedscirkel (vinkelspids i centrum og højreben vandret), er
cos(A) = 0.0.8357 og sin(A) =  0.5446 iflg. definitionen på cosinus og sinus.


Svar #3
11. november 2018 af lærlektien (Slettet)

Tusinde tak


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.