Matematik

vektorer i 2d

14. november 2018 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej... har brug for nogle tips til denne her opgave.. har vedhæftet opgaven som et billede. tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. november 2018 af peter lind

arealet = |OP·OQ| hvor OQ er OQ's tværvektor.

Løs ligningen OP·OQ=0

Vis at ligningen OP·OQ =|OP||OQ| ikke har nogen løsning

løs ligningen (OP·v)v/v2 = 2v


Skriv et svar til: vektorer i 2d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.