Matematik

Funktion

14. november 2018 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)= (2-x3)/4x

Løs ligningen f´(x)=0 : x1 = 

Hvilket fortegn har f´(x) når x har en lavere værdi end ovenstående ? 
+
-

Hvilket fortegn har f´(x) når x har en højere værdi end ovenstående ? 
+
-

Hvad kan du konkludere vedrørende f(x) ved x=x1 ?
f har et lokalt minimum
f har et lokalt maximum
f har et globalt minimum
f har et globalt maximum
f har en vandret vendetangent
f har ingen af delene

Opskriv Dm(f) = 
Opskriv Vm(f) = 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2018 af AMelev

Prøv først selv ved at benytte din formelsamling s. 23 & 24.

Spørg så specifikt til de ting, du ikke kan finde der eller ikke forstår. Formelsamlingen er den eneste lovlige hjælp til eksamen, så gør dig fortrolig med den.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.