Matematik

FIND x og y

18. november 2018 af Abby78 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi har funktionen f(x)=b*a^x -> Skal finde x og y ud fra den næste funktion.

 x og y ud fra denne funktion.

f(4)=20

Er x så ikke 4. Men hvad er y? Er det bare 20?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2018 af ringstedLC

Ja. Funktionsværdien af 4 er 20. Grafen for f går så igennem punktet (x, y) = (4, f(4)) = (4, 20).


Skriv et svar til: FIND x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.