Matematik

Udviklingen i antallet af fugle på en ø kan beskrives ved

21. november 2018 af Melissa154 - Niveau: A-niveau

Jeg vil meget gerne bede om hjælp, til det vedhæftede spørgsmål :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2018 af janhaa

f(x)=2\sqrt{2}e^{\ln(2)x/2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2018 af mathon

                       \small f(x)=2.828427\cdot 1.414214^{\; x}


Svar #4
21. november 2018 af Melissa154

Mange tak! Hvis man skulle forklare det med ord, hvordan skulle man så forklare det? Jeg vil nemlig meget gerne kunne gøre det selv :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2018 af AMelev

Denne opgave ligner en til uden hjælpemidler, og har vist ikke meget med antal fugle på øen at gøre.

Fordoblingskonstanten er den x-tilvækst, der skal til, for at f(x)-værdierne (y-værdierne) fordobles.
Af tabellen fremgår, at når x vokser fra 1 til 3 eller fra 3 til 5 (en x-tilvækst på 2), så fordobles f(x) fra hhv. 4 til 8 og fra 8 til 16.
Altså er fordoblingskonstanten T2 = 2.


Skriv et svar til: Udviklingen i antallet af fugle på en ø kan beskrives ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.