Matematik

Højden er cylinder

28. november 2018 af Amalienynne (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan finder jeg højden, hvis jeg kun kender rumfanget og grundarealet??

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2018 af Larsdk4 (Slettet)

..


Svar #2
28. november 2018 af Amalienynne (Slettet)

Har i en Formel på hvordan man finder højden?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2018 af Larsdk4 (Slettet)

V=pi*r^2*h

H er højden 

R: Raidus 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2018 af ringstedLC

\begin{align*} V &= grundflade\cdot h\Downarrow \\ h &= \frac{V}{grundflade} \end{align*}


Skriv et svar til: Højden er cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.