Kemi

Freezing point

03. december 2018 af slaskdask (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey, er der nogle der kan hjælpe med denne?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2018 af mathon

Brug sammenhængen mellem den osmolære koncentration og vands frysepunktsænkning pr mol.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2018 af mathon

eller rettere
Brug sammenhængen mellem den osmolale koncentration og vands frysepunktsænkning pr mol.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2018 af mathon

\small \textup{En 1.00 molal NaCl-opl\o sning er }2\cdot 1.00 \textup{ osmolal }=2.00\textup{ osmolal}.

\small \textup{For vand g\ae lder: }
                                     \small \Delta T=K\cdot \textup{osm}= \left (1.86\; \tfrac{C\degree}{osm} \right )\cdot \left ( 2.00\; osm \right )=3.72\; C\degree


Skriv et svar til: Freezing point

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.