Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Spørgsmål vedr. MR ved lodret addition

10. december 2018 af spacely (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan forklare mig, hvorfor MR får + 10,5 til sidst? Jeg forstår godt, at den er +12 0 < Q < 2.500, men jeg kan ikke se mig ud af, hvorfor den ender på 10,5...
Hvis jeg mangler at give nogle informationer, så skriv venligst. Jeg har vedhæftet billede af tabel.


Svar #1
10. december 2018 af spacely (Slettet)

Jeg fandt ud af det :-)

Såfremt nogen er interesseret i løsningen, hvis de skulle sidde med lignende løsning; 

(2500;9) & (17500;0)

a = (0-)/(17500-2500) = -0,0006

b = 9-(-0,0006)*2500 = 10,5

MR = -0,0006*Q+10,5


Skriv et svar til: Spørgsmål vedr. MR ved lodret addition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.