Fysik

Mathon, jeg har virkelig brug for din hjælp

10. december 2018 af Skun - Niveau: A-niveau

Hey Mathon. Jeg har virkelig brug for din hjælp til opgave b og c!! :-)


Svar #1
10. december 2018 af Skun

Opgaven 


Svar #2
10. december 2018 af Skun

Billaget


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2018 af mathon

Teoretisk
          er det indre magnetiske felt i en spole med N vindinger, længden L og tværsnitsarealet A,
          når den gennemløbes af en strøm I

                                     \small \Phi _m=\frac{\mu _o\cdot N^2\cdot A}{L}\cdot I=k\cdot I

så sammenhængen mellem 

                                      \small \Phi _m\textup{ og } I        \small \textup{ forventes at v\ae re line\ae r.}

                         


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2018 af mathon

med Fe-kerne:

                                     \small \small \Phi _m=\frac{\mu _o\cdot \mu _r\cdot N^2\cdot A}{L}\cdot I=k\cdot I


Svar #5
11. december 2018 af Skun

Er det til opgave c? Og hvad er U0 for Fe?

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2018 af mathon

\small \mu _r(Fe)=300...3000


Svar #7
18. december 2018 af Skun

Mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Mathon, jeg har virkelig brug for din hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.