Matematik

vektor

15. december 2018 af KennethLarsens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har lidt problemer med denne opgave:

en papirfabrik laver julehjerter og skal bestemme mængden af papir, som skal indkøbes. Det viser mig at man kan beskrive mængden af papir (målt i km) ved en vektorbeskrivelse:

a(4 over 3) b(1 over -2) c(2 over 0)

bestem med regneregler d=a+2*b-c 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2018 af mathon

           \small \small \overrightarrow{d}=\begin{pmatrix} 4\\3 \end{pmatrix}+2\cdot \begin{pmatrix} 1\\-2 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 2\\0 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.