Matematik

Jeg kan ikke huske hvordan man regne det ud

17. december 2018 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

En person sætter 15.000 kr. ind på banken til en fast årlig rente på 2,56%

Med hvor mange procent vokser beløbet i løbet af de 5 år?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Efter 5 år er beløbet vokset til.

15000 kr * 1,02565 = 17020,85 kr

Saldoen er altså vokset med 2020,85 kr, hvilket svarer til en tilvækst på

2020,85 / 15000 * 100% = 13,47%


Svar #2
17. december 2018 af Danmark2018

Tusind tak for hjælpen


Svar #3
17. december 2018 af Danmark2018

Hvor får du de 2020,85 kr. fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

De 15.000 kr er vokset til 17.020,85 kr. Så de er vokset med 17.020,85 - 15.000 = 2.020,85 kr.


Svar #5
18. december 2018 af Danmark2018

tak


Skriv et svar til: Jeg kan ikke huske hvordan man regne det ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.