Kemi

En opløsning

20. december 2018 af beyonce03 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Jeg har fået denne her opgave i fysik/kemi, og jeg er simpelthen på bar bund.

Opgaven:

I en opløsning er [H3O+] = 1.0 10-3 M. Beregn [OH-]


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Der gælder at

[H3O+] * [OH-] = 10-14 M2

Så vi har

[OH-] = 10-14 M2 / 1,0*10-3 M = 1,0 * 10-11 M


Svar #2
20. december 2018 af beyonce03 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!! god aften


Skriv et svar til: En opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.