Kemi

hvordan

05. januar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne ..?

Tusinde tak for hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2019 af oppenede

13/2 * 3.2 = C

kræver bare du ved hvad mol er.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2019 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2019 af Soeffi

#0. Du ganger reaktionsligningen igennem med 3,2/2 mol:

\tfrac{3,2\;mol}{2}\cdot 2\;C_4H_{10}+\tfrac{3,2\;mol}{2}\cdot 13\;O_2\rightarrow \tfrac{3,2\;mol}{2}\cdot 8\;CO_2+\tfrac{3,2\;mol}{2}\cdot 10\;H_2O

3,2\;mol\; C_4H_{10}+20,8\;mol \; O_2\rightarrow 12,8\;mol\; CO_2+16\;mol\; H_2O


Skriv et svar til: hvordan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.