Matematik

Vækst

06. januar 2019 af Selenia (Slettet) - Niveau: B-niveau
En størrelse vokser fra X1 til X2
Den absolutte tilvækst er “trekant”X = 10
Den relative tilvækst er rx=0,8
Bestem x1 og x2

Søger hjælp til denne opgave...

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2019 af SuneChr

Løs
x2 - x1  = 10
10 / x1 = 0,8


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2019 af AMelev

"trekant" er det store græske bogstav Delta, svarende til D.
δ lille delta
Δ stort delta 


Skriv et svar til: Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.