Matematik

Funktionen f er givet ved: f(x)=x^3*sin(x)

20. januar 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved: f(x)=x^3*sin(x)

Bestem f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2019 af SuneChr

Produktreglen:
x3(sin x)' + (x3)'sin x


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2019 af janhaa

f ' (x)=3x^2\sin(x)+x^3\cos(x)


Skriv et svar til: Funktionen f er givet ved: f(x)=x^3*sin(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.