Matematik

Polygon

20. januar 2019 af Isabellamh - Niveau: 8. klasse

Hej alle,

Jeg skal finde ud af: I hvilken regulær polygon, er hver af vinklerne 165 grader? Jeg har strugglet lidt med det, og jeg er snart ved at give op. 

Eksempler på regulære polygoner: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2019 af janhaa

180(n-2)=165n

15n = 360

n = 24

24-kant


Skriv et svar til: Polygon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.