Kemi

Stofmængden af AgNO_3

22. januar 2019 af GymLiv (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle

Har opgaven der lyder beregn stofmængden af AgNO_3 i det tilsatte volumen 0,0200 M AgNO_3

De værdier jeg kender udover dette er vedhæftet som billede. Kan simpelthen ikke finde ud af at beregne det.

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: kemi.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2019 af mathon

            \small n_{AgNO_3}=V\cdot c=V\cdot \left ( 0.0200\; \tfrac{mol}{L} \right )

            \small n_{AgNO_3}=\{0.005\; L,0.0045\; L\}\cdot \left ( 0.0200\; \tfrac{mol}{L} \right )=\left\{\begin{array}{lrcrcr} 0.0001\; mol&=&100\; \mu mol\\ 0.00009\; mol&=&90\; \mu mol \end{array}\right.


Skriv et svar til: Stofmængden af AgNO_3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.