Kemi

Organisk kemi, ekstraktionsformel

03. februar 2019 af kinke123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude.

Jeg er blevet stillet en opgave til beregning af forskellige molmængder når et stof er brøkvist opløst i henholdsvis vand og ether.

Jeg har vedhæftet opgaven nedenfor. Jeg er selv kommet så langt her, men jeg aner ikke om det er korrekt:

p=\frac{n_{1}}{n_{1}+n_{2}}=\frac{Kn_{2}\frac{V_{1}}{V_{2}}}{Kn_{2}\frac{V_{1}}{V_{2}}+\frac{n_1}{K\frac{V_{1}}{V_{2}}}}

Håber der er nogen som kan hjælpe mig. På forhånd tak!

Vedhæftet fil: OPg. 1a.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2019 af tyskeren11 (Slettet)

Læser du kemi på uni?

Svar #2
03. februar 2019 af kinke123 (Slettet)

Medicinalkemi :) har du fået samme opgave?


Skriv et svar til: Organisk kemi, ekstraktionsformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.