Matematik

Isolér x i ligningen:

05. februar 2019 af hunden1234567 - Niveau: C-niveau

hejsa. Jeg er stået lidt af på den her opgave, hjælp mig.
Opgaven lyder således: Isolér x i ligningen: y=k/x


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2019 af peter lind

Gang ligningen med x og divider lignngen med y


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2019 af SuneChr

y=\frac{k}{x}
\frac{y}{1}=\frac{k}{x}          her må x og y bytte plads.
         


Skriv et svar til: Isolér x i ligningen:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.