Kemi

Kogepunktsforhøjelsen af en 150 mM vandig opløsning af N a Cl i forhold til rent vand er. ....

10. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kogepunktsforhøjelsen af en 150 mM vandig opløsning af NaCl i forhold til rent vand er. ....

Jeg har fundet formlen. Er det meningen, at jeg skal dividere kogepunktsforhøjelsen med to?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2019 af mathon

            \small \Delta T=E_{vand}\cdot c_{osmo}

            \small \Delta T=\left ( 0.512\; \tfrac{K}{M} \right )\cdot 2\cdot \left (0.150\; M \right )=0.15\; K


Skriv et svar til: Kogepunktsforhøjelsen af en 150 mM vandig opløsning af N a Cl i forhold til rent vand er. ....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.