Fysik

Hvornår støder Andromeda galaksen sammen med mælkevejen?

11. februar 2019 af MajaXm - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal skrive en opgeve, og har fundet en god side på nettet. Der er dog noget jeg ikke helt forstår. I ligningen som opskrives i svar b, altså ?t=d/v, hvad er d så? og hvilket tal er det de har sat ind for at få resultatet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2019 af mathon

                           \small \textup{\textbf{t}(empus)}=\frac{\textup{\textbf{d}(istance)}}{\textup{\textbf{v}(elocitas)}}\qquad\textup{sprogsammenblanding/tradition}

                           \small \textup{tid}=\frac{\textup{afstand}}{\textup{hastighed}}            

                           \small t=\frac{d}{v}            


Skriv et svar til: Hvornår støder Andromeda galaksen sammen med mælkevejen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.